Påske 2018


Åbningstider

Skærtorsdag og Langfredag har vi normale åbningstider, som er kl. 10-20 begge dage.
(1. og 2. Påskedag holder vi lukket).

Påskemassage 120 min....... per person DKK 995,-

Til påskedagene har vi lavet en speciel behandling til dig - og den udføres kun i Påsken.
Massagen er specielt til jer som elsker massage og wellness, og den kan også bookes online til 2 personer (par og veninder). Gravide tåler olierne efter 12 ugers graviditet men massagen udføres dog uden varme sten til gravide.


Behandlingen består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling med økologiske olier, ca. 20 min. kropspeeling med Loofah svamp, ca. 60 min. hot stone massage i økologisk havtornolie, og til sidst ca. 20 min. fodmassage i økologisk havtornlotion.


Sæt dig til rette og nyd at få serveret økologisk frugt, te og vand til dit skumfodbad. Når det varme vand, sæben, himalayasaltet og den økologiske RELAX olie (af lavendel, ylang ylang, mandarin) har gjort dine fødder varme og bløde, masserer din behandler blidt dine fødder med en økologisk salt fodscrub med lavendelolie.

Herefter følger du med din massør ind til massagerummet, hvor du får tørpeelet forsiden af benene og bagsiden af kroppen med en Loofah svamp. En ganske behagelig og anderledes følelse. Loofah svampen føres med teknikker fra lymfedrænagen og sætter god gang i hudens kapillærer samtidig med at det øverste lag døde hudceller fjernes, så huden bliver klar til at få næring fra kropsolien.

Hot stonemassagen udføres med skiftevis varme lavasten og hænder, en teknik hvor du får det bedste fra begge massagetyper. Massagen udføres med økologisk havtornolie som både dufter og føles ganske fortræffeligt og giver næring og glød til din hud.

Din fodmassage runder behandlingen af og havtorn temaet føres videre med en dejlig fed lotion for at nære dine fødder.

Hvis du skal forkæles ekstra, så book en ansigtsbehandling i forlængelse af din Påskemassage. 
 

I marts og april måned 2018 er vores forårstema HAVTORN. 

Alle vores produkter i Påskemassagen kommer fra Weleda, fordi økologi, bæredygtighed og kvalitet er vigtige elementer i alle Ezanza Massage's behandlinger.
Vores tema for foråret er havtorn og herunder kan du læse lidt om planten og olien fra Weleda.

Mæt din tørstige hud med gylden havtornolie. Frisk, frugtagtig duftende og hurtigt absorberende, let olie forkæler din hud og dine sanser: Vil du ikke gerne prøve den?

I den tynde, tørre bjergluft og på høje, regnfattige områder gemmer havtornen sin energi og næring i sine små rødgyldne frugter. Den økologiske olie, som vi presser af frugtkød og kerner er intensivt nærende, rig på umættede fedtsyrer og vitaminer og naturligt forenelig, så den absorberes hurtigt af huden. Vi blander den med let, nemt absorberende sesamolie og frisk duftende æteriske olier, som giver din hud gylden udstråling og blødhed.

Rig på umættede fedtsyrer, stimulerer naturlig hudregeneration. Fugtgivende, blødgør ru hud. 100% naturlige ingredienser. Dermatologisk testet.