Aromatisk massage

Hvis du til din fysiurgiske massage eller gravidmassage, ønsker en ekstra stimuli i form af opvarmet mandelolie med ægte dufte af æteriske olier, så skal du vælge en af vores aromamassager eller opgradere din behandling med aromatiske olier.

Behandlinger kan opgraderes til aroma ved 30,- kr. i tillæg.

Alle olierne kan bruges af gravide efter 12. uge.  

Husk at alle vores olier er økologiske.

 

Appelsin - Citrus sinensis appelsintræ

behag, omstillingsevne, optimisme

Varm, frisk, citrusagtig og sødlig aroma. Appelsin letter spændinger og frustrationer, hjælper os til at tage lidt mere afslappet på tingene, opfordrer os til at kunne omstille os og støtter os i at tackle situationen. Specielt velegnet til gravide. 

Bergamotolie - Citrus bergamia

forløsende, afslappende, opløftende

Sbergamotolieød og frugtagtig, frisk citronaroma som er grøn og blomsteragtig. Bergamot virker fordøjelsesfremmende, krampeløsende, antiseptisk, nerveberoligende. God mod søvnløshed, rastløshed og nervøsitet. Kan være nyttig hvis man føler sig nedkørt og udmattet efter konstant stress eller ved rekreation. Aromaen bruges også i Altheabolsjer. Specielt velegnet til gravide. 
 

Mandarinolie - Cedrus Reticulata

opløftende, fornyende, beroligende

Frugt og blomsteragtig citrus aroma. Mandarin er god ved nervøs anspændthed og søvnløshed hos gravide og urolige børn. Den er god mod nedtrykthed og angst. Det siges også, at den kan afhjælpe væskeophobninger og cellulitis. Specielt velegnet til gravide. 

Lavendel - Lavandula angustifolia lavendel

ro, tryghed, selvudfoldelse

Den klassiske afslappende duft fra lavendelblomsten, som beroliger, dulmer og afbalancerer dig følelsesmæssigt. God mod højt blodtryk, anspændthed, depression, søvnløshed, stress og humørsvingninger. Kan lindre hovedpine og migræne. Specielt velegnet til gravide. 

Sandeltræ Vestindisk - Amyris Balsamifera

stilhed, forening, væren


Træagtig, balsamisk, sød og let moskus-agtig aroma. Sandeltræ dæmper angst og bekymring og hjælper os til at acceptere virkeligheden, som den er. Den kan være effektiv ved varme, urolige følelsesmæssige tilstande, som medfører hovedpine, søvnløshed og nervøs udmattelse. Sandeltræ er en truet art, så vi tilbyder alternativet Amyris fra Tahiti, som kaldes Vestindisk Sandeltræ og besidder de samme egenskaber. Specielt velegnet til gravide. 

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.


Generelt om æteriske olier

Æteriske olier har været anvendt i århundreder til afslapning, forførelse, opfriskning eller stimulans alt efter behov.

Olierne udvindes af træer, buske, blomster, blade og urter fra hele verden, og hver olie har sin egen unikke kemiske sammensætning.

Det er koncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet.

Det fantastiske ved olierne er, at de påvirker hele personen, både fysiske symptomer, adfærd og humør.   

Pas på solen

Husk ved brug af Citrus olier, kan direkte sollys i op til 12 timer efter brug give hud irritation. I det hele taget skal man ikke gå direkte ud og sole sig efter en oliemassage, men selvfølgelig smøre sig ind med solfaktor.