Forårsmassage 120 min.

per person DKK 995,-   

fornyelse - energi - økologi


Denne aromatiske wellness massage med havtorn og massage i fokus kan også bookes til par og gravide.

Mæt din tørstige vinterhud med massage i gylden havtornolie
Massagen består af ca. 20 min. tørpeeling af kroppen, ca. 60 min. fysiurgisk massage og ca. 40 min. ansigtsbehandling med fokus på massage.
Hele behandlingen udføres med rene økologiske produkter fra Weleda og Anne Marie Børlind. Massagen udføres med opvarmet havtorn kropsolie.

 

Du starter med blidt at få tørbørstet bagsiden af kroppen, dine hænder og arme med den specielle Loofah svamp. Din massør bruger en særlig lymfedrænage-teknik, som både fjerner hudens døde hudceller og sætter gang i blodomløbet. Det er en meget behagelig og anderledes oplevelse, der både vækker dit øverste lag hud med prikken og giver din hud en frisk glød. 


Efter kropspeelingen får du fysiurgisk massage af samme områder med en økologisk og vegansk Havtornolie fra Weleda. Havtornolien dufter frisk og frugtagtigt og mætter din hud med sin energi og næring. Kropsolien blandes med nemt absorberende sesamolie og frisk duftende æteriske olier, som giver din hud gylden udstråling og blødhed.

Så er det tid til en wellness ansigtsbehandling med fokus på det sanselige og massage af dit ansigt. 
Din hud afrenses først med Weleda's økologiske milde rensemælk, og til resten af ansigtet bruger vi Anne Marie Børlind's lækre produkter af høj kvalitet som alle er økologiske og rene.
Hvis du nogensinde har fået en ansigtsmassage, så ved du også at udover massageteknikken, er det produkt der bruges til at massere i mindst lige så vigtig. Den skal føles blød og lækker, og den skal dufte dejligt. Anne Marie Børlind's a massagecreme specielt til ansigtet lever op til disse krav, og samtidig giver den næring og energi til den sarte hud.
 
Efter din ansigtsmassage får du lagt en revitaliserende ansigtsmaske med blandt andet havtorn, goji og acai. Den dufter ganske fantastisk og gør din hud blød.
Du skal ligge med ansigtsmasken på i 10 min, og i den tid giver din massør dig håndmassage med Weleda's veganske havtorn bodylotion, som dufter så dejligt, gør dine hænder bløde og giver dem næring.

Efter behandlingen serverer vi økologisk frugt, te og vand i vores lille lounge, og vi opfordrer dig til at tage den tid du har brug og nyde stemningen, før du bevæger dig ud i den pulserende verden igen.


Behandlingen kan bookes indtil 31. maj 2018. 

Bemærk at du kan købe de produkter der bruges under din behandling med 10% rabat, såfremt du køber dem samme dag som din Forårsmassage udføres.