Fysiurgisk massage i København


Fysiurgisk massage er hos os først og fremmest en behandlingsform for ømme og stressede muskler, der skal bearbejdes og løsnes. Alle massage behandlinger aftales individuelt imellem dig og din behandler afhængigt af dine behov.
Husk at du inden din massage altid kan bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm.
Vi tilbyder fysiurgisk massage i København, og vi har mange års erfaring inden for dette fagområde. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, hvor vi med forskellige massageteknikker arbejder dybt ned i kroppens væv. For det er dybdegående arbejde, der skal til for at opnå den største effekt.

Hvem er vi?

Hos Ezanza Massage er vi et bredt hold af faste massører, alternative behandlere og værtinder, som står klar til at tage imod dig. Vores faglige kompetencer spænder bredt. Vi tæller nemlig alt fra massører, zoneterapeuter og kranio sakral terapeuter til afspændingspædagoger, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Nogle af vores massører tilbyder sportsmassage og gravidmassage, og det betyder, at du kan få specialiseret fysiurgisk massage i København hos os.
 

Giv dig selv en bedre hverdag med fysiurgisk massage i København

Vores udbud af fysiurgisk massage er stort men dette er ikke det eneste, vi kan tilbyde. Udover massage har vi nemlig også specialiseret os i wellness. Du har således også rig mulighed for at prøve vores wellnessbehandlinger med blandt andet varme sten, blide strøg og ansigts- og fodmassage.
 

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).  


Nedenstående beskriver de mest typiske fokusområder for fysiurgisk massage indenfor den givne tid.
Husk at du inden din massage altid kan bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm.
 

Mini Massage 30 min. (1 pers.) - DKK 330,-
Mini Par Massage 30 min. (2 pers.) - DKK 660,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

Vælg f.eks. mellem fysiurgisk massage af:
- skuldre og nakke
- nakke, ansigt og hovedbund
- lænd og ryg
- ben  

Basic Kropsmassage 60 min. (1 pers.) - DKK 565,-  
Basic Par Kropsmassage 60 min. (2 pers.) - DKK 1130,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

Vælg f.eks. mellem:
- Dybdegående massage af ryg, lænd, skuldre, nakke og evt. arme
- Bagsiden af kroppen med/uden arme
- Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)  
 

Klassisk Kropsmassage 75 min. (1 pers.) - DKK 695,-  
Klassisk Par Kropsmassage 75 min. (2 pers.) - DKK 1390,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

Behandlingen består af 75 min. massage - f.eks. grundig massage af ryg, nakke og skuldre, og der er plads til at massøren kan nå en mere all around massage, hvis du har brug for det.
Behandlingen afsluttes med blid ansigtsmassage.  
 

Dybdemassage 90 min. (1 pers.) - DKK 820,-  
Par Dybdemassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1640,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

Dybdegående muskelmassage af ryg, nakke, skuldre og lænd. Her er der også tid til afstressende massage af hele bagsiden og forsiden af kroppen, som giver dig ekstra ressourcer.
Husk at alle behandlinger altid aftales individuelt imellem massør og klient, så du kan altid bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm. Behandlingen afsluttes med blid ansigtsmassage.  
 

Luksus Kropsmassage 90 min. (1 pers.) - DKK 820,-   
Luksus Par Kropsmassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1640,-
Behandlingen er inklusiv aromatiske olier

Behandlingen starter med et skumfodbad med rosenblade, Himalaya Krystalsalt og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier.
Der serveres økologisk frugt og te til fodbadet, og du vælger her dine olier til din massageolie, som opvarmes for bedre optagelse i huden.
Fodbadet efterfølges af 75 min. grundig massage-behandling af ryg, nakke,skuldre og forsiden af kroppen efter aftale.
Kom gerne i god tid, så du/I i ro og mag kan vælge, hvilke aromaterapeutiske olier, der skal i din varme massageolie.    
 

Full Body Dybdemassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1090,-   
Par Full Body Dybdemassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2180,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

I denne behandling er der plads til god og grundig massage af arme, ben, ryg, nakke, skuldre ligesom fodmassage også kan være en del af massagen. Hvis du giver massøren besked inden din massage, kan du starte med fodmassage, håndmassage eller du kan bede om udvidet ansigtsmassage.

Aftaler du intet på forhånd vil du få en fuld kropsmassage med ekstra fokus på lænd, ryg, nakke og skuldre samt slutte med en let ansigtsmassage.
En fysiurgisk massage designet til at give dig ro og fordybelse, samtidig med at dine muskler masseres grundigt igennem.
Efter din massage slapper du af i vores lille lounge med frugt, te og vand.
Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.
 

Hør mere eller besøg vores klinik

Hvis du kunne tænke dig at gøre noget godt for dig selv, er du velkommen til at besøge vores hyggelige massageklinik, hvor du kan få fysiurgisk massage i København. Vores klinik er beliggende blot 300 meter fra Nørreport – det er altså nemt at komme hertil.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi specifikt kan tilbyde dig, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Book din behandling her