Gravid Lavendelmassage 120 min.
per person DKK 995,- (normal 1230,- pr. person)


Forårets massage tilbud til gravide og gravide par /veninder er designet til at forkæle dine fødder og krop med Weleda's økologiske kropsolie af lavendel og sød mandelolie.

HUSK at for at få denne sæsonbehandling til DKK 995,- skal du enten være tilmeldt vores NYHEDSBREV, LIKE os på Facebook eller FØLGE os på Instagram.


Behandlingen består af ca. 20 min. fodbad og fodscrub, ca. 75 min. massage af ben, ryg, nakke, skuldre og lænd, og til sidst ca. 20 min. fodmassage.


Du starter med et varmt skumfodbad med himalayasalt og vores egen RELAX olie (lavendel, ylang ylang, mandarin), og når dine fødder er varme og bløde giver din behandler dine fødder blid fodscrub lavet af økologisk peelingsalt, koldpresset tidselolie og lavendelolie.

Nu tager din behandler dig med ind i massagerummet, hvor du starter med at ligge på maven på vores gravidbriks, der har hul til mave og barm. Din mave holdes blidt med et klæde under, så du kan slappe af i ryggen.

Du får massage af bagsiden af dine ben, skuldre, nakke, ryg og lænd. Så skal du rundt og halvt sidde halvt ligge på ryggen for at få fodmassage og massage af dine ben foran med Weleda's økologiske havtorn lotion. Vi har flere puder til alle gravide, så du ikke ligger direkte på ryggen og får det dårligt af vena cava syndrom.

Massagen afsluttes med en let hovedbundsmassage, hvorefter du sætter dig ud i en lænestol til frisk frugt, te og vand. 

Alle produkter og servering er økologiske.

Behandlingen kan bookes indtil 30. april 2018. 

Bemærk at du kan købe de produkter der bruges under din behandling med 10% rabat, såfremt du køber dem samme dag som din Lavendelmassage udføres. Behandlingen er inklusive omklædning og journalføring.