Gravidmassage

Se også vores Gravid Wellness behandlinger her


Vores store speciale har igennem mange år været gravidmassage, så du kan roligt føle dig tryg og forvente en professionel behandling i behagelige omgivelser. Hos os får du som gravid løsnet op for spændinger i ryg, skulder og nakke, imens du ligger på maven på en af vores 8 specielle gravidbrikse.


Briksen har plads og støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet. Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel.


Vores Par Gravidmassager bookes som oftest af den vordende far og mor, så I må meget gerne fortælle, når I kommer 2 gravide, så vi er sikre på, at I begge får både gravidbriks og gravidmassør til jeres behandlinger.


Alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet - nedenstående er de mest typiske fokusområder for massage indenfor en given tid.


Køb dit gavekort til graviditetsmassage her - få din gave sendt gratis eller print det selv.


Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

 

Husk at alle vores olier til krop og ansigt er økologiske. 

 

Lymfedrænage af ben - 45 min. (1 pers.) - DKK 485,-

Drænage af hævede fødder og ben for og bag.
Kan bestilles som en selvstændig behandling eller som tillæg til din massage, hvor behandlingen så afsluttes med drænage. Aftal nærmere med din behandler hvis du ønsker anden fokus end her beskrevet.
Velegnet til gravide og andre med hævede fødder og ben.

 

Basic Gravidmassage 60 min. (1 pers) - DKK 565,-  
Basic Par Gravidmassage 60 min. (2 pers) - DKK 1130,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person

Vælg f.eks. mellem:
- Dybdegående massage af ryg, lænd og baller (iskias), skuldre, nakke
- Bagsiden af kroppen med/uden arme
- Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)  

 

Klassisk Gravidmassage 75 min. (1 pers) - DKK 695,-   
Klassisk Par Gravidmassage - 75 min. (2 pers) - DKK 1390,-
m/aromatiske olier + DKK 30,- per person
 

60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre plus 15 min. fodmassage.

Den Klassiske Gravidmassage er massagebehandling af de mest almindelige gener/smerter under graviditeten - væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, ømme skuldre og nakke. Den består af fysiurgisk massage af bagsiden af kroppen - f.eks. lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke og efterfølges af en god fodmassage.   

 

Luksus Gravidmassage 90 min. (1 pers.) - DKK 820,-  
Par Gravidmassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1640,-

Æteriske olier er inkluderet

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med vores RELAX olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Under dit fodbad vælger du hvilken arometerapeutisk olie du ønsker til din massage
Efter fodbadet fortsætter du med 60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre - hvorefter det er tid til 15 min. fodmassage.
 

Foruden at blande dine massageolier i fodbad og massageolie, opvarmer vi dem også i vores specielle olievarmer.
Læs mere om vores æteriske olier her.

 

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.