Hot stone massage i København

Har du mod på en anderledes massageoplevelse med hot stone sten? Så bør du kigge ind forbi Ezanza til en afslappende hot stone massage, der løsner alle spændinger i kroppen. Hot stone massage er særligt god om vinteren, når kulden bider udenfor, og mange af os spænder i kroppen for ikke at fryse til is. Med denne massageform er du sikker på at få varmen, og hot stone massage er et skønt afbræk fra hverdagen og det hektiske byliv udenfor. Drømmer du om hot stone massage i KBH, så er det i klinikken hos Ezanza, det sker!
 

Bestil din hot stone massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

 

Sådan foregår en hot stone massage

Ved hot stone massage masseres der med opvarmede lavasten i blide bevægelser på hele kroppen. Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.  
Prøv også vores fysiurgiske massage eller en af vores øvrige former for wellnessmassage.

 

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - DKK 610,-   
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - DKK 1220,-


Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder.

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med opvarmet massageolie, som giver god næring til tør vinterhud.

 

Rosenmassage m/ hotstones 120 min. (1 pers.) - DKK 1260,-
Par Rosenmassage m/ hotstones 120 min (2 pers.) - DKK 2520,-


Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. massage skiftevis med varme lavasten og hænder.
 

Du starter med et varmt skumfodbad med grovkornet himalaya krystalsalt i blandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandaring olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.
 

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vanilje og olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.
 

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
 

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.
 

Bestil tid til hot stone massage hos Ezanza

Er du blevet lun på idéen om en hot stone massage, så book en tid online, eller ring til Ezanza på tlf. 32 12 60 60 for at booke en tid hos en af vores dygtige massører. Vi glæder os til at se dig i klinikken, hvor vores massører står klar til at tage godt imod dig!