HOT STONES – OPLEVELSEN AF VARM MASSAGE PÅ EN KØLIG FORÅRSDAG

 

Har du set at vi har åbent hele ugen - også Kristi Himmelfartsdag? Har du set at de lover kølig luft over os på torsdag? 

Derfor tilbyder vi dig muligheden for at booke lidt varme med 1 times hot stones massage til kr. 495,- pr. person (normalpris kr. 620,-)**. Tilbuddet gælder kun ved behandlinger der udføres torsdag den 10. maj 2018.

 

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - kr. 495,- (normal kr. 610,-)   
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - kr. 990,- (normal kr. 1220,-)
 

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder.

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med opvarmet massageolie, som giver god næring til tør vinterhud.

 

** Tilbuddet gælder for dig som er tilmeldt vores nyhedsbrev eller/og LIKER os på facebook eller/og følger os på Instagram, og prisen gælder kun ved hotstone massager der udføres Kristi Himmelfartsdag den 10. maj 2018.
HUSK at vise dit nyhedsbrev / dit LIKE / at du FØLGER på din mobil ved betaling.