Hvem er Ezanza?

 

Ezanza er en fysiurgisk massage klinik på 170 kvm midt i København K. Klinikkens fokus er den grundige, fysiologiske massage for raske, gravide og par, og vi er en af Københavns førende klinikker i graviditetsmassage.


Selv om vores fokus er at lindre klienternes spændinger, giver vi samtidig en oplevelse af velvære, ro og luksus. Alle får en kop te, når de kommer og frugt, te og vand efter deres behandling.

Fordi de fleste af vores klienter går på arbejde, har vi åbent fra klokken 09.00 til 20.00 mandag til fredag, klokken 10.00-18.00 lørdage og klokken 11.00 til 17.00 om søndagen. Samtidig har vi hver dag mulighed for at tilbyde last minute tider til klienter, der ringer ind med et akut behov.

Ezanza har eksisteret siden 2006 og har i dag mere end 20 ansatte.  Navnet Ezanza er sammensat af ordene "essens" og "sanser", fordi vi stræber efter at give alle dine sanser en oplevelse - via massage, zoneterapi, hudpleje, musik, olier, indretning og stemning.   

Vores vision er at bidrage til sundhedsfremme og bedre velvære i individets hverdag, og vi stræber efter at være førende indenfor primært fysiurgisk og gravididitets-massage i Københavnsområdet. 

Vores mission er:
- at give professionelle behandlinger med kvalitetskontrol via evalueringsskemaer og efteruddannelser
- altid at have ledige tider på dagen
- give imødekommende og personlig service 
- tilbyde traditionel massage i hyggelige og afslappende lokaliteter
- supplere behandlings-massage med wellness for bedre effekt