Vind gavekort til 1 times Hot stone massage


Værdien er DKK 610,-
 

Du skal like vores opslag på Facebook og skrive hvorfor du er glad for hot stone massage eller ønsker dig netop den type massage (konkurrencen går officielt i gang onsdag 4. april kl. 7.30 så hold øje med vores Facebook side.

Vinderen findes ved lodtrækning tirsdag den 17. april kl. 16 og får direkte besked. 

Her under kan du læse om Ezanza Massage's hot stone massage.

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - DKK 610,-   
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - DKK 1220,-


Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder.

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med opvarmet massageolie, som giver god næring til tør vinterhud.

Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.