Massører på deltid og freelance søges

Fysiurgiske massører søges deltid eller freelance 

 

Vi har travlt og skal udvide vores hold af behandlere, og søger derfor flere fysiurgiske massører deltid på fast eller freelance basis. Du bestemmer selv om du vil arbejde som ansat eller tilknyttes som selvstændig med CVR nummer.

Som person er du mødestabil, mødepræcis, præsentabel, udadvendt, smilende, aktiv og selvstændig. Du er en 'holdspiller' med flair for kundeservice og med god ordenssans. Du har gode danskkundskaber, da du skal have direkte kundekontakt og føre journal på dansk. Du er ikke-ryger, da rygning ikke tolereres i arbejdstiden.


Det er et minimumskrav, at du er uddannet massør. Hvis du også er uddannet kranio-sakral-terapeut eller har uddannelse indenfor andre alternative behandlinger, er det en fordel men ikke et krav.
 

Som nyuddannet har du hos os gode muligheder for at udvikle dig og blive en del af et professionelt team i en af Københavns største klinikker.
 

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen. 
 

Lønnen fastlægges i forhold til din uddannelse og erfaring.

 

Læs gerne om os og hvad vi tilbyder på her på hjemmesiden.
 

Send din ansøgning med foto og CV pr. email til Mette på job@ezanza.dk. 

Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 3 uger, er stillingerne gået til anden side.