Massage Gavekort

Print selv dit gavekort, få det sendt gratis eller hent din gave i vores klinik.

 

Gavekort til fysiurgisk massage, gravid massage, hot stonemassage, hudpleje osv. sendes gratis med almindelig post (5-7 hverdage).

Gavekort kan købes i vores klinik på Nørregade i København K hverdage kl. 10-18, lørdag kl. 10-17, søndage kl. 12-16 og i vores webshop døgnet rundt. 

 

I gavekort-shoppen kan du: 

  • Printe gavekortet selv. Du kan læse mere om print-selv-gavekort her

  • Få gavekortet med folder tilsendt gratis med almindelig post. Et almindeligt brev omdeles indenfor 5-7 hverdage
     

Har du fået et gavekort?

Har du fået et gavekort til massage, booker du tid og tager gavekortet med som betaling. Alle gavekort udstedes på beløb og udbetales ikke i kontanter.

Bruger du ikke hele dit gavekort, nedskrives det til den nye værdi, så du kan komme igen. Ligeledes kan du supplere beløbet op, hvis du ønsker en anden behandling end gavekortets pålydende.

Gavekort kan også bruges til alle behandlinger og produkter i klinikken. Bruges gavekortet delvist nedskrives gavekortet til restbeløbet, som kan bruges i klinikken.


Bestilles behandling til højere værdi end gavekortets værdi, afregnes differencen kontant eller med kort i klinikken. Alle gavekort udstedes på beløb, og der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet. Prisen på dit gavekort er dog altid gyldigt i 12 måneder.

 

Når du køber gavekort

Alle gavekort udstedes på beløb og kan således bruges til alle Ezanza’s behandlinger og produkter.

Gavekort er personlige og kan ikke udbetales i kontanter.

I tilfælde af overskydende beløb, efter brug af gavekortet, udstedes et identisk gavekort - dog med overskydende beløb som ny købsværdi.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato og kun med rette underskrifter samt nummer. Værdien på gavekort er gyldigt i 1 år.

Vi henviser i øvrigt til vores booking afbestillingspolitik på www.ezanza.dk

Der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet.

Der tages forbehold for fejl.  


Spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke besvares på vores hjemmeside, i klinikken eller på telefon 32126060, kan du altid rette henvendelse direkte til Mette Stendell Jensen, som er ansvarlig for salg og fremsendelse af varer via www.ezanza.dk. Send email til mette@ezanza.dk eller ring til Mette på telefon 32126060 i vores telefontid.

Vores forretningsbetingelser for online bestillinger fremgår desuden i vores webshop.