VIND GAVEKORT HVER SØNDAG I ADVENT

Hver søndag i advent i december giver vi 2 gavekort til 1 times parmassage væk. 

 

Du deltager i konkurrencen på vores Facebook side. Du kan deltage fra 1. december kl. 7 :)
Gavekortene udstedes med en værdi af DKK 1130,- svarende til 1 times par fysiurgisk massage, gravidmassage - eller hvad med en lækker wellness ansigtsmassage med økologiske produkter. I bestemmer selv.
 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at tagge den person, du vil dele gavekortet med på vores Facebook profil, og fortælle os hvorfor I fortjener en massage sammen 
Du kan også tagge 2 personer, som du synes fortjener at få massage sammen. Det kan være både være dig og din kæreste, ven/inder, din mor, søster osv.

Vi læser alle forslag igennem, og finder de heldige vindere hver søndag i advent kl. 12. Vinderne bliver tagget i Facebook opslaget og modtager en privat besked fra os. Du kan deltage hver uge op til advent.

Konkurrencebetingelser: Konkurrencen har intet med Facebook at gøre, og er ikke sponsoreret. Præmierne har en værdi af DKK 1130,- pr. stk. og skal bruges inden for 3 år. Ezanza Massage vælger selv vinderne hver søndag i advent kl. 12, hvor konkurrencen nulstilles. Alle kan deltage hver uge.

 

Glædelig Jul