Parmassage for 2

Parmassage i København

Trænger du til en anderledes oplevelse sammen med din partner, hvor I begge får slappet af og glemmer hverdagens stress og jag for en stund? Hos Ezanza tilbyder vi wellness for par i København. I kan vælge imellem flere forskellige behandlinger, herunder parmassage og gravidmassage for 2 i København, hvor I finder vores klinik centralt beliggende på Nørregade 22 tæt på Nørreport St. Her er let at komme til, uanset om I kommer i bil, på cykel, til fods eller med offentlig transport.

Prøv f.eks. Månedens tilbud - en aromatisk wellness behandling til en god pris.


Se også nærmere på vores Wellness massager, hvor Rosenmassagen er absolut favorit.

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1215,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2430,-
 

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk behandlingsmassage. 
 

Du starter med et varmt skumfodbad med grovkornet himalaya krystalsalt i blandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.
 

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vanilje og olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.
 

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
 

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

 

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

I klinikken er der plads til tosomhed og dybe samtaler, og I får et afbræk fra hverdagen eller en hyggelig weekendoplevelse sammen, når I prøver vores parmassage i København for par. Wellness for to er en unik oplevelse, som de fleste vil nyde, og står du og mangler en lækker forkælelsesgave til din partner eller til en anden, du holder af, er wellness for par eller en dybdegående parmassage et godt valg. Du finder gavekort til vores behandlinger her, som er lige til at printe ud og forære til en heldig modtager. 

 

Wellness for par giver fornyet energi

Efter en omgang wellness for par eller parmassage i København vil I føle jer afstressede og klar på igen at møde livets mange muligheder og udfordringer. En lækker oplevelse med en, du holder af, giver fornyet energi og bringer jer tættere sammen, og alle par kan have glæde af et par timer med wellness for to, hvor det kun er jer, der er i fokus, og hvor I ikke behøver at tænke på verden udenfor.  

Under parmassage får I hver jeres professionelle massør, men I ligger naturligvis i samme rum, så I kan tale sammen under behandlingen. Få løsnet op for spændinger i kroppen samtidig med, at I får tanket op på kærestetid og nydt tiden sammen. Mulighederne for en hyggelig dag med wellness for to er mange, så grib muligheden for at få en oplevelse, som I sent vil glemme. Vi håber selvfølgelig, at I bliver så glade for jeres valgte behandling, at I vender tilbage til os igen næste gang, at I vil nyde lidt kvalitetstid sammen.  

Har I besluttet jer for at tage af sted sammen til en parmassage eller til en omgang wellness for par, så kan I finde alle vores behandlinger for par og booke tid online her. Vores behandlere glæder sig til at tage godt imod jer, når I ankommer til klinikken. I er altid i gode hænder hos Ezanza!