Parmassage for 2

Parmassage i København

Trænger du til en anderledes oplevelse sammen med din partner, hvor I begge får slappet af og glemmer hverdagens stress og jag for en stund? Hos Ezanza tilbyder vi wellness for par i København. I kan vælge imellem flere forskellige behandlinger, herunder parmassage og spa for 2 i København, hvor I finder vores klinik centralt beliggende på Nørregade 22 tæt på Nørreport St. Her er let at komme til, uanset om I kommer i bil, på cykel, til fods eller med offentlig transport.

I klinikken er der plads til tosomhed og dybe samtaler, og I får et afbræk fra hverdagen eller en hyggelig weekendoplevelse sammen, når I prøver vores parmassage eller spa i København for par. Wellness for to er en unik oplevelse, som de fleste vil nyde, og står du og mangler en lækker forkælelsesgave til din partner eller til en anden, du holder af, er wellness for par eller en dybdegående parmassage et godt valg. Du finder gavekort til vores behandlinger her, som er lige til at printe ud og forære til en heldig modtager.
 

Wellness for par giver fornyet energi

Efter en omgang wellness for par eller parmassage i København vil I føle jer afstressede og klar på igen at møde livets mange muligheder og udfordringer. En lækker oplevelse med en, du holder af, giver fornyet energi og bringer jer tættere sammen, og alle par kan have glæde af et par timer med wellness for to, hvor det kun er jer, der er i fokus, og hvor I ikke behøver at tænke på verden udenfor.  

Under parmassage får I hver jeres professionelle massør, men I ligger naturligvis i samme rum, så I kan tale sammen under behandlingen. Få løsnet op for spændinger i kroppen samtidig med, at I får tanket op på kærestetid og nydt tiden sammen. Mulighederne for en hyggelig dag med wellness for to er mange, så grib muligheden for at få en oplevelse, som I sent vil glemme. Vi håber selvfølgelig, at I bliver så glade for jeres valgte behandling, at I vender tilbage til os igen næste gang, at I vil nyde lidt kvalitetstid sammen.  

Har I besluttet jer for at tage af sted sammen til en parmassage eller til en omgang wellness for par, så kan I finde alle vores behandlinger for par og booke tid online her. Vores behandlere glæder sig til at tage godt imod jer, når I ankommer til klinikken. I er altid i gode hænder hos Ezanza!