Massage gavekort

Print-selv-gavekort – køb dit gavekort online her


Vil du forkæle en, du holder af, med et gavekort til Ezanza?
Et gavekort til Ezanza er den perfekte gave – særligt som gave til en gravid kæreste eller gave til en gravid veninde, men vi har selvfølgelig også behandlinger, som alle kan have glæde af.

Her på siden kan du bestille et print-selv-gavekort til klinikken. Det er hurtigt og nemt, og du kan med det samme sætte dit gavekort til print, når du har købt og betalt for det. Gavekort til print-selv er en populær løsning. Særligt hvis du er sent ude med en gave, eller du ikke helt ved, hvad du skal give som gave til en gravid. Forkælelse hos Ezanza kan altid bruges, uanset hvem du er, og hvilken livssituation du befinder dig i, og derfor er et print-selv-gavekort den oplagte gravidgave eller gave til en anden kvinde i dit liv, der fortjener en dejlig overraskelse, hvor hun kan være i centrum.
 

Sådan køber du dit print-selv-gavekort  

Det er nemt og hurtigt at købe et print-selv-gavekort hos Ezanza. Udfyld blot formularen på siden her, og vælg, om du selv vil printe dit gavekort online, eller om du vil have det tilsendt gratis til din bopæl med PostNord. Ved at få gavekortet tilsendt, får du det printet på 200 grams papir hos en professionel leverandør og der medfølger en folder, der kort præsenterer Ezanza Massage og vores behandlinger.
Et print-selv-gavekort kan bruges på alle vores behandlinger, og gavekortet er gyldigt i 3 år.
 

Har du fået et gavekort?

Har du fået et gavekort til massage, booker du tid og tager gavekortet med som betaling. Alle gavekort udstedes på beløb og udbetales ikke i kontanter.
Bruger du ikke hele dit gavekort, nedskrives det til den nye værdi, så du kan komme igen. Ligeledes kan du supplere beløbet op, hvis du ønsker en anden behandling end gavekortets pålydende.

Gavekort kan også bruges til alle behandlinger og produkter i klinikken. Bruges gavekortet delvist nedskrives gavekortet til restbeløbet, som kan bruges i klinikken.
Bestilles behandling til højere værdi end gavekortets værdi, afregnes differencen kontant eller med kort i klinikken. Alle gavekort udstedes på beløb, og der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet. Prisen på dit gavekort er dog altid gyldigt i 12 måneder.
Spørgsmål


Har du spørgsmål, som ikke besvares på vores hjemmeside, i klinikken eller på telefon 32126060, kan du altid rette henvendelse direkte til Mette Stendell Jensen, som er ansvarlig for salg og fremsendelse af varer via www.ezanza.dk. Send email til mette@ezanza.dk eller ring til Mette på telefon 32126060 i vores telefontid.
 

Køb gavekort her

Brug for hjælp?

Ring til os på 32126060

hverdage 10-18
lørdag 10-17
søndag 12-16

eller skriv til:

info@ezanza.dk