RELAXING STONES – OPLEVELSEN AF VARME, NÆRING OG FORNYET ENERGI

I januar og februar 2018 tilbyder vi vores nye wellness massage på 120 min. med varme sten til en unik pris på DKK 1100,- pr. person (normal DKK 1260,-).

 

Du starter med et dejligt varmt og beroligende skumfodbad med himalayasalt og afslappende olier.  Dine fødder masseres let med vores økologiske saltpeeling lavet af bl.a. honning, havtornblade og økologisk tidselolie.

I massagerummet har vi på forhånd opvarmet dine sten og massageolie. Du ligger dig på maven med lukkede øjne, så dine andre sanser er klar til at tage imod de varme sten, som med lange rolige strøg masserer bagsiden af dine ben, arme, ryg, skuldre og nakke.
En lækker oplevelse, der garanterer dig varme. Massagen udføres skiftevis med varme sten og varme hænder, og der bruges med Weleda’s intensivt plejende og vitaliserede havtorn kropsolie. En frisk og frugtagtig olie der hjælper med at genoprette hudens naturlige smidighed.

Efter hotstones massagen får du en lækker ansigtsmassage, hvor din hud først afrenses med Weleda's økologiske milde rensemælk, og til resten af ansigtet bruger vi Anne Marie Børlind's lækre produkter af høj kvalitet som alle er økologiske og rene.
Anne Marie Børlind's massagecreme giver næring og nydelse til den sarte vinterhud, som trænger til energi.
Efter din ansigtsmassage får du lagt en revitaliserende ansigtsmaske med blandt andet havtorn, goji og acai. Når du ligger med din ansigtsmaske får du 10 min. fodmassage med Weleda's veganske havtorn bodylotion, som både gør hunden blød og den dufter fantastisk.
Når din maske fjernes med varme omslag, afsluttes hele behandlingen med en regenererende dagcreme fra Anne Marie Børlind, og så er du perfekt rustet til din travle hverdag i vinterkulden.