HOT STONES – OPLEVELSEN AF VARM MASSAGE

 

Selvom det nu officielt er forår i dag, så vil vinteren ikke give slip!
Derfor tilbyder vi dig 1.-11. marts muligheden for at booke varmen med 1 times hot stones massage til kr. 495,- pr. person (normalpris kr. 620,-)**.

 

Vinter Hotstones 60 min. (1 pers.) - kr. 495,- (normal kr. 610,-)   
Par Vinter Hotstones 60 min. (2 pers.) - kr. 990,- (normal kr. 1220,-)
 

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder.

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med opvarmet massageolie, som giver god næring til tør vinterhud.

 

** Tilbuddet gælder for dig som er tilmeldt vores nyhedsbrev eller/og LIKER os på facebook eller/og følger os på Instagram, og massagen skal kan bookes t.o.m. 11. marts 2018. HUSK at vise dit nyhedsbrev / dit LIKE / at du FØLGER på din mobil ved betaling.