Wellness massage

 
Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive økologiske olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.
 
Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Bestil din wellness massage som en selvstændig behandling eller book en anden
massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.
 

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1185,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2370,-
 

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk behandlingsmassage. 
 

Du starter med et varmt skumfodbad med grovkornet himalaya krystalsalt i blandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandaring olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.
 

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vanilje og olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.
 

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
 

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

 

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

Spa Fodmassage 45 min. (1 pers.) - DKK 470,- 
Spa Par Fodmassage 45 min. (2 pers.) - DKK 940,-


Behandlingen er med aromaterapeutiske olier og består af ca. 10 min. fodbad, ca. 10 min. fodpeeling og ca. 20 min. fodmassage på briks.


Du starter med et varmt skumfodbad iblandet rosenblade og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en økologisk honningscrub, lavet af økologisk peelingssalt, honning, vaniljeolie og økologisk olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.


Du kan vælge din Spa Fodmassage som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.

Øko Fodscrub 20 min. (1 pers.) - DKK 180,-
Par Øko Fodscrub 20 min. (2 pers.) - DKK 360,-

 

Fodpeelingen kan trygt bestilles af gravide efter 12. uge.

Behandlingen består af ca. 10 min. fodbad og ca. 10 min. fodpeeling.

 

Du starter med et rensende skumfodbad iblandet rosenblade og grovkornet himalayasalt vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin. Der serveres frisk frugt, vand og te til fodbadet.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en exfolierende og rensende peeling af bl.a. økologisk peelingssalt, honning og vaniljeolie, der får dine fødder til at dufte naturligt friske.

 

En lækker indledning til din massage.
 

Du kan vælge din Øko Fodscrub som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.