Wellness massage

 
Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive økologiske olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.
 
Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

 

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1185,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2370,-
 

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk behandlingsmassage. 
 

Du starter med et varmt skumfodbad med grovkornet himalaya krystalsalt i blandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandaring olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.
 

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vanilje og olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.
 

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
 

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

 

Krop & Sjæl 120 min. (1 pers.) - DKK 1100,-    
Par Krop & Sjæl 120 min. (2 pers.) - DKK 2200,-
Veninde Krop & Sjæl 120 min. (2 pers.) - DKK 2200,-

 

Krop og Sjæl består af Basic Kropsmassage (60 min.) og Wellness Ansigtsbehandling (60 min.).

 

Basic Kropsmassage består f.eks. af:

- Dybdegående massage af ryg, lænd, skuldre, nakke og evt. arme
- Bagsiden af kroppen med/uden arme
- Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)


Wellness Ansigtsbehandling er udviklet til dig som gerne vil have en afstressende og sanselig ansigtsbehandling med fokus på ansigtsmassage og masser af fugt til din hud.
Der bruges bl.a. økologiske produkter fra Weleda samt en fugtgivende algemaske, som kan bruges til alle hudtyper – også til den sarte og tørre hud.

Din behandler renser dit ansigt og hals med Weledas Gentle Cleansing Milk og en blid peeling fra Dr. Schrammeck. Nu er du klar til 20 min. ansigtsmassage med Weledas Almond Soothing Facial Oil.
 

Efter massagen påfører din behandler en kølende og fugtgivende algemaske. Imens masken tørrer, får du nakke- og hovedbundsmassage.

Behandlingen afsluttes med øjengel og dagcreme til sart hud. En virkelig lækker og afslappende behandling, der udglatter og giver dit ansigt gløden tilbage.

 

Bemærk
- at hvis du kommer med øjen makeup på, kan du med fordel komme i god tid og selv fjerne din make up med vores produkter, så den tid ikke går fra behandlingen. Spørg efter makeup fjerner i receptionen.
- at ønsker du dybderens i din ansigtsbehandling skal du i stedet vælge en af vores andre ansigtsbehandlinger.    

 

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

Spa Fodmassage 45 min. (1 pers.) - DKK 470,- 
Spa Par Fodmassage 45 min. (2 pers.) - DKK 940,-


Behandlingen er med aromaterapeutiske olier og består af ca. 10 min. fodbad, ca. 10 min. fodpeeling og ca. 20 min. fodmassage på briks.


Du starter med et varmt skumfodbad iblandet rosenblade og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en økologisk honningscrub, lavet af økologisk peelingssalt, honning, vaniljeolie og økologisk olivenolie.
 

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.

 

Øko Fodscrub 20 min. (1 pers.) - DKK 180,-
Par Øko Fodscrub 20 min. (2 pers.) - DKK 360,-

 

Fodpeelingen kan trygt bestilles af gravide efter 12. uge.

Behandlingen består af ca. 10 min. fodbad og ca. 10 min. fodpeeling.

 

Du starter med et rensende skumfodbad iblandet rosenblade og grovkornet himalayasalt vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin. Der serveres frisk frugt, vand og te til fodbadet.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en exfolierende og rensende peeling af bl.a. økologisk peelingssalt, honning og vaniljeolie, der får dine fødder til at dufte naturligt friske.

 

En lækker indledning til din massage.
 

Du kan vælge din Øko Fodscrub som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.

 

Øko Ansigtmassage 30 min. (1 pers.) - DKK 350,-
Par Øko Ansigtmassage 30 min. (2 pers.) - DKK 700,-

 

Denne tillægsbehandling består af ca. 30 min. ansigts- og hovedbundsmassage.
 

Din behandler starter med at afrense dit ansigt og hals med Weleda's rensemælk til sart hud.
Dit ansigt masseres nu i Weleda's specielle ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.
 

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda's allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. 
 

En lækker afslutning på din massage.

 

Du kan vælge din Øko Ansigtsmassage som selvstændig ansigtsbehandling eller som tillæg til din massage.